Επιστροφές και Αλλαγές

Εάν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων ή αλλαγή προϊόντος γίνεται εντός 14 ημερών από την παράδοση/παραλαβή.

Σας παρακαλούμε να κάνετε τα εξής:

Αλλαγή προϊόντων: Εάν επιθυμείτε αλλαγή προϊόντος, στείλτε e-mail και αναφέρετε τον αριθμό της παραγγελίας σας και δηλώστε ότι επιθυμείτε την αλλαγή του προϊόντος και με ποιο θέλετε να τα αλλάξετε. Στη συνέχεια, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για λεπτομέρειες σχετικά με την επιστροφή της παραγγελίας σας. Η χρέωση για αλλαγή με άλλο προϊόν ή άλλο νούμερο είναι 6€ η οποία είναι τα έξοδα αποστολής (από και προς τον αγοραστή )  και βαρύνουν τον πελάτη.Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες ή χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στον αριθμό [+30] 2541027572. Αμέσως μόλις λάβουμε τα προϊόντα, θα τα εξετάσουμε και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε ότι έχουν παραμείνει άθικτα και θα προβούμε στην αλλαγή . Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι οι αλλαγές εξαρτώνται από την διαθεσιμότητα του κάθε προϊόντος.Για οποιοδήποτε προϊόν έχει υποστεί ζημία, ή δεν έχει επιστραφεί στην ίδια κατάσταση κατά την οποία το παραλάβατε ή το οποίο έχει φθαρεί /χρησιμοποιηθεί πέραν της φθοράς που οφείλεται στο απλό άνοιγμα της συσκευασίας, δεν θα γίνεται αλλαγή.

Επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων: Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι το προϊόν έχει ζημία ή ελάττωμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς μαζί μας στον αριθμό [+30] 2541027572 ή μέσω e-mail  γνωρίζοντάς μας τα στοιχεία του προϊόντος και το ελάττωμά του, στην συνέχεια θα σας ζητήσουμε να μας στείλετε εάν είναι αυτό δυνατό φωτογραφία του προϊόντος που είναι ελαττωματικό και τέλος θα το εξετάσουμε και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Τίποτε σε αυτούς τους Όρους δεν θίγει τα δικαιώματά σας ως καταναλωτών εκ του νόμου.

Επιστροφή χρημάτων: Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από τη Σύμβαση εντός 14 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε τα προϊόντα. Σε αυτήν την περίπτωση, θα σας επιστραφεί πλήρως το τίμημα των προϊόντων που καταβάλατε μείον τα έξοδα αποστολής (από και προς τον αγοραστή )  τα οποία είναι 6€ και βαρύνουν τον πελάτη. Στείλτε e-mail και αναφέρετε τον αριθμό της παραγγελίας σας, επίσης δηλώστε ότι επιθυμείτε να ακυρώσετε εντελώς την παραγγελία σας και ζητάτε επιστροφή χρημάτων. Αμέσως μόλις λάβουμε τα προϊόντα, θα τα εξετάσουμε και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε ότι έχουν παραμείνει άθικτα. Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν (σε κάθε περίπτωση, εντός 14 ημερών από τη ημέρα που μας γνωστοποιήσατε την υπαναχώρηση). Θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα πάντοτε στον λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. Το δικαίωμά σας να υπαναχωρήσετε από τη Σύμβαση ισχύει μόνο για προϊόντα που επιστρέφονται στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε και αφού μας έχετε ενημερώσει σχετικά. Θα πρέπει επίσης να συμπεριλάβετε όλα τα έγγραφα, οδηγίες, ετικέτες με τις ενδείξεις του προϊόντος και τη συσκευασία τους. Προϊόν το οποίο έχει υποστεί ζημία ή δεν είναι στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε ή το οποίο έχει φθαρεί, εκτός από το άνοιγμα της συσκευασίας του, ή έχει λερωθεί, δεν θα επιστρέφεται. Παρακαλούμε να επιδεικνύεται εύλογη επιμέλεια όσο χρονικό διάστημα τα προϊόντα βρίσκονται στην κατοχή σας.

Βήματα για αλλαγή προϊόντων ή και επιστροφή χρημάτων:

  1. Ενημερώστε τηλεφωνικός ή με email για την επιστροφή.
  2. Συμπληρώστε το Δελτίο αλλαγής footvibes ή το Δελτίο επιστροφής χρημάτων footvibes που υπάρχει μέσα στο δέμα που παραλάβατε.
  3. Συσκευάστε σωστά το προϊόν και βάλτε μέσα την απόδειξη αγοράς και το δελτίο αλλαγής που συμπληρώσατε.
  4. Σημειώστε τον κωδικό χρέωσης παραλήπτη: 213684 0001 FOOTVIBES  (Μ.Καραολή 3 – Ξάνθη , ΤΚ:67100 τηλ.25410-27572)
  5. Αποστείλετε το δέμα με ELTA COURIER και χρέωση δική μας.